Športne igre mladih

Novice

Mladi Talenti na Državnem Prvenstvu Namiznega Tenisa v Okviru Plazma Športnih Iger Mladih
NAMIZNI TENIS 08.04.2024.

Mladi Talenti na Državnem Prvenstvu Namiznega Tenisa v Okviru Plazma Športnih Iger Mladih

ŠPORT

Med 6. in 7. aprilom 2024 je v Kidričevem pod okriljem NTK Cirkovce potekalo Državno prvenstvo Republike Slovenije v namiznem tenisu za kadete in kadetinje. Dogodek je privabil številne mlade talente, ki so se pomerili v kategorijah 2009 in mlajši. Zmagovalci bodo imeli posebno priložnost potovati na zaključne turnirje Plazma Športnih iger mladih, ki bodo avgusta gostovale v Splitu, na Hrvaškem

Organizacija dogodka je bila izvršena na najvišji ravni, kar je zagotovilo tekoče in pravično tekmovanje za vse udeležence. Tekmovanje je bilo pravo prizorišče mladega športnega duha, kjer so se izkazali talenti, ki obetajo svetlo prihodnost slovenskemu namiznemu tenisu.

V kategoriji dečkov/kadetov, rojenih leta 2009 in mlajši, je zmago slavil Aleks Koren, rojen leta 2010, ki je s svojo izjemno tehniko in strateškim pristopom premagal konkurenco. Drugo mesto je osvojil Aleks Koželj, rojen leta 2009, ki je prav tako pokazal izjemne igralne sposobnosti. Tretje mesto je zasedel Aleksandar Miščević, še en talentiran igralec, rojen leta 2010, ki je dokazal, da ima prihodnost v tem športu.

Med kadetinjami, rojenimi leta 2009 in mlajšimi, je prvo mesto osvojila Neža Gazvoda, ki je s svojim neprekosljivim slogom igre in osredotočenostjo na mizi prevladovala nad konkurenco. Drugo mesto je zasedla Neja Gazvoda, ki je prav tako pokazala visoko raven tehnične veščine in borbenosti. Tretje mesto je pripadlo Neži Horvat, ki se je z izjemnimi igrami uvrstila med najboljše.

Ta dogodek ne samo da je pokazal potencial mladih igralcev in igralk namiznega tenisa v Sloveniji, ampak je tudi ponudil vpogled v prihodnost tega športa. S svojo zavezo k fair playu, enakopravnosti in športnemu duhu smo Plazma Športne igre mladih dokazale, da smo pomembno stičišče za mlade športnike, ki želijo svoje talente deliti z vrstniki iz vse Slovenije in tujine.

Organizatorji se veselijo nadaljnjega sodelovanja s talentiranimi mladimi športniki in njihovimi družinami ter obljubljajo, da bodo prihodnje tekmovanja še naprej visokokakovostna in polna navdušenja. Vsi oči so uprte 5. 5. 2024, ko bo organiziran novi turnir namiznega tenisa, na Rakeku.

Spremljajte nas za več novic o nadaljevanju Plazma Športnih Iger Mladih in pridružite se nam v podpori in navijanju za prihodnje šampione!

Foto: Urša Kous Horvat / ŠIM

Strinjam se s politiko zasebnosti.

Scroll