Športne igre mladih

Novice

Telemach Slovenija
SPONZORJI 17.02.2024.

Telemach Slovenija

Telemach je eden največjih telekomunikacijskih operaterjev v Sloveniji. Je vodilni ponudnik plačljivih TV vsebin in širokopasovnega interneta ter najhitreje rastoči mobilni operater.

Medtem ko s svojimi inovativnimi storitvami skrbi za čim hitrejšo digitalizacijo slovenske družbe, želi na drugi strani tudi vračati okolju, v katerem deluje. V okviru svojih družbeno odgovornih aktivnosti je Telemach že dolga leta znan tudi kot zvest podpornik slovenskega športa, najbolj košarke in nogometa.

Ker v podjetju gledajo širše in se dobro zavedajo pereče problematike današnjega časa, torej porasta debelosti in čezmerne telesne teže pri otrocih in najstnikih, so se pridružili projektu, ki želi mlade spet spodbuditi k zdravemu življenjskemu slogu. Ni namreč pomembna zgolj sedanjost, ampak tudi prihodnost, kar pri Telemachu poudarjajo tudi s svojim sloganom –Vedno v igri.

K Športnim igram mladih je Telemach pristopil, ker si želi da so mladi vzgajani v športnem duhu, se skozi šport povezujejo, začnejo razvijati zdravo tekmovalnost, prav tako bi radi omogočili, da se lahko s športom ukvarja prav vsak, ne glede na to, iz kakšnega okolja izhaja. In, seveda, osnova: mlade želi spet spodbuditi h gibanju.

Maja bo na vseh prizoriščih potekal tudi Telemachov dan športa, v okviru katerega se bodo nastopajoči merili v teku na 60 metrov in igri med dvema ognjema.

 

 

Strinjam se s politiko zasebnosti.

Scroll