Športne igre mladih

Novice

Prvi mini rokomet za dekleta v sklopu Plazma Športnih iger mladih uspešno zaključen
ROKOMET 04.06.2024.

Prvi mini rokomet za dekleta v sklopu Plazma Športnih iger mladih uspešno zaključen

ŠPORT

Za vikend, v soboto 1. 6. 2024, se je odvijal turnir mini rokometa za dekleta. Vseh sodelujočih otrok je bilo več kot 200. Zmagovalcev ni bilo, ker gre za netekmovalno kategorijo. Vsi so dobili diplome za udeležbo in praktična darilca kluba RK Krim Mercator, ki je bil tudi partner dogodka Plazma Športnih iger mladih.

Sodelujoče šole (19): Osnovna šola Oskarja Kovačiča, Osnovna šola N.H. Maksa Pečarja, Osnovna šola Milana Šuštaršiča, Osnovna šola Mirana Jarca, Osnovna šola Nove Jarše, Osnovna šola Vide Pregarc, Osnovna šola Poljane, Osnovna šola Danile Kumar, Osnovna šola Jožeta Moškriča, Osnovna šola Karla Destovnika Kajuha, Osnovna šola Vič – Abramova, Osnovna šola Vič – Tržaška, Osnovna šola Ketteja in Murna, Osnovna šola Martina Krpana, Osnovna šola Zadobrova, Osnovna šola Sostro, Osnovna šola Božidarja Jakca, Osnovna šola Karla Destovnika Kajuha, Osnovna šola Zalog ter Osnovna šola Nove Fužine.

Udeleženke so tudi spoznale svoje svoje vzornice, članske igralke RK Krim Mercator. Dekleta so se zabavale, naigrale, na koncu pa malo posladkale. 

Iztok Verdnik, predsednik RK Krim Mercator: “S ponosom organiziramo že letošnji tretji Tigričin turnir osnovnih šol, ki delujejo pod okriljem Krimove rokometne šole. Dogodek združuje mlade športnice, trenerje in ljubitelje rokometa. Letos je turnir nadgrajen zaradi sodelovanja s Plazma športnimi igrami mladih. Na turnirju pričakujemo več kot 200 otrok iz 19 osnovnih šol. Hvaležen sem vsem, ki pomagajo pri organizaciji tako velikega projekta, ki še dodatno krepi pomen besede #KrimovaDruzina. Tudi s tem praznikom športa vlagamo v prihodnost mladih športnic in športnikov, rokometa in kluba Krim Mercator.”

Finale mini rokometa bo potekal 18. 6. 2024 v Ljubljani, na Slovanu. Za več informacij spremljajte našo spletno stran in naše družbene medije. Strinjam se s politiko zasebnosti.

Scroll